Светеща боя Taikaglow

Наталия Арсенова 18/03/2020 2933 0Светеща боя Taikaglow

Боята, която разкрива неочаквани възможности.

Има продукти, без които не можем. Има и такива, за които се чудим как сме се справяли без тях до сега. Такъв е случаят със светещата боя Taikaglow.

Опаковката от 0.33 л е толкова малка и компактна, че може да намери място дори на Вашето бюро или сред принадлежностите Ви за рисуване. В същото време количеството е достатъчно, да развихрите напълно своето въображение.

С нея може да творите и декорирате, да оцветявате различни предмети и да поставяте желани акценти.

Почти невидима на дневна светлина, тя разкрива пълния си блясък в тъмнината на нощта.


Детето Ви се страхува от тъмното – никакъв проблем.

Изберете произволни предмети със светъл цвят от неговата стая: кошнички, моливници, дори някоя картина, върху която не ви е жал да рисувате и дайте свобода на въображението си.

Превърнете декорирането на детската стая в приятни моменти с Вашето дете. Дайте му четчица за рисуване и му поверете отговорната задача само да изрисува даден предмет. Нанесете завършващите щрихи.

Ако детето е имало страх от тъмното, не се чудете, че скоро нощната лампичка може да стане излишна. Оцветените с Taikaglow предмети светят до 6 часа. Достатъчна за зареждането е слънчевата светлина, но подсилена с фенерче преди лягане, светлината става още по-интензивна.

Съвет на специалиста: Боядисаната повърхност подлежи на леки корекции . Нанасяйте търпеливо втори слой едва след като е изсъхнал предишния. Осветете оцветеното място и проверете моментния резултат в баня или друго тъмно помещение. Той ще Ви подскаже къде е нужно да коригирате, за да постигнете желания ефект. Това е добър начин да научите детето си на търпение, а ако не сте от най-търпеливите, сешоарът е на една ръка разстояние. Все пак най-доброто съхнене на боята е естественото.

Внимание: на Вашето дете може толкова да му хареса, че да поиска да оцвети почти всички предмети в стаята си. Няма да му е нужно много време докато открие, че с боята може да рисува и по стените или ръчичките си. За всеки случай подсигурете си някой от нашите миещи се латекси. Нашият съвет е: умереност и нанасянe само върху неодушевени предмети.

Ако рисувате рамо до рамо с Вашето дете, добра идея е да пресипете част от съдържанието на Taikaglow в още по-малка кутия с добре затварящо се капаче, например 15 мл. контейнер за проби от аптеката. За няколко стотинки си купувате много спокойствие: от една страна детето ще има собствена кутийка и няма да има страх да разлее голямо количество, а от друга няма да Ви е жал да държите кутията отворена дълго време и да пришпорвате приятните мигове заедно.

Боята се държи изключително добре върху дървена и пластмасова повърхност, както и хартия, която понася водни и акрилни бои.

Ако искате по-трайно покритие, напръскайте изсъхналото си творение с подходящ лак. Все пак не забравяйте, че сте сътворили произведение на изкуството и го третирайте като такова.


Вие сте любител или професионален художник – още по-добре.

Използвайте техниката за рисуване, която предпочитате: маслени бои върху платно или акрилни и акварелни бои върху подходяща хартия. Завършете своя шедьовър, изчакайте боята да изсъхне и преценете коя част от картината желаете да има ярък акцент, когато светлините загаснат.

Интернет е необятен и изпълнен с вдъхновяващи идеи: светещи картини и детайли, дори цели изрисувани стени, изобилие от предмети в стаи и сервизни помещения, стълбища и коридори. По-смелите дори използват светещи бои за своето колело, кола и други, но ние все пак препоръчваме Taikaglow да си остане в уюта на Вашия дом – там, където не е изложена на климатични условия и износване.Нанасяне: с голяма любов и четка за рисуване, ако търсите детайлност или с някоя от нашите професионални четки за покриване на по-голяма площ. Слой след слой, върху изсъхнала и оцветена повърхност, за предпочитане светла или бяла.

Автор: Наталия Арсенова

Дежмарк ЕООД

Текстът е предмет на авторското право. Части от него и текстът в неговата цялост могат да бъдат използвани единствено с писменото разрешение на автора.


Използвани Продукти

Светеща боя Taika glow

Светеща боя Taika glow

Воден специален лак, който свети в тъмното Зарежда се от естествена и изкуствена св..

54.83лв.

PLATINUM Прецизна четка

PLATINUM Прецизна четка

Platinum Precision е подходяща за боядисване на по-малки площи, които изискват прецизност и остри ръ..

21.67лв.